de-tafel-van-vijf---podcast

Landelijke Versnellingstafel Woningbouw

De Landelijke Tafel is sinds 19 april jl. formeel ingesteld. Hoe mooi is het als je een vraag krijgt voor een rol die naadloos aansluit op je persoonlijke missie en de drijfveer voor het opzetten van Getting To We B.V.

Als lid van de landelijke tafel kan ik deze missie een extra boost geven. Samen met Monique van Haaf, Hamit Kararakus, Bert van Delden en Arjan Schakenbos geef ik hier dan ook graag invulling aan. Hiervoor krijg ik support van o.a. Ivo Latuperisa (RVO) en Frank Foreman (BZK). Ik zal me richten op de vraagstukken in Noord Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe). Ik zie er naar uit om samen met deze provincies de schouders te zetten onder hun woningbouwopgave. Vooral door eerst te luisteren naar en te verdiepen in de specifieke ervaringen en vraagstukken in dit deel van ons land. Maatwerk en mensenwerk. Samen komen we verder.

Mocht je een vraag hebben of tegen een probleem aanlopen, stuur een bericht naar post@gettingtowe.nl.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een mooie podcast serie gemaakt over deze 'Tafel van Vijf' en hierbij de link naar mijn aflevering.

"Wie zijn de vijf sleutelfiguren van de Landelijke Versnellingstafel die de 35 regionale woondeals helpen om te zetten naar de bouw van 981.000 nieuwe woningen in 2030? En wat gaan ze precies doen? In de podcastserie ‘De Tafel van Vijf’ van Volkshuisvesting Nederland maak je kennis met ze."

🔑 In aflevering 3 staat de derde sleutelfiguur centraal: Ellen Masselink, oprichter en eigenaar van Getting to We. Ellen laat zich als lid van de Landelijke Versnellingstafel leiden door de prettige gedachte dat er altijd een oplossing is: “Die moet je dan wel willen vinden met elkaar.” Verder kom je te weten waar haar eerste huis stond en ontdek je een onbekende kant van haar. Iets wat voor Ellen werkt als een creatieve uitlaatklep…

Luister alle afleveringen via deze link ⤵️