Moving forward

starts with us

Ervaren vakvrouwen en verbindende partner voor provincies, gemeenten, waterschappen, corporaties, gebiedsontwikkelaars, projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven

Dit is wie we zijn

Partner

Katja Severin

48 jaar, woonachtig in Amsterdam met man en kinderen. Mede door de "Sisu" die ik meekreeg van mijn Finse moeder heb ik de stap naar ons eigen bedrijf durven zetten en daar ben ik trots op. Ik heb een juridische achtergrond (advocaat en bedrijfsjurist) die ik graag praktisch en doelmatig gebruik om te kijken wat wél kan, partnerschappen te creëren en duidelijke win-win afspraken te maken. Mijn jarenlange ervaring in de bouwsector in diverse functies helpt om verschillende partijen te begrijpen en van daaruit te bouwen. Weten wat ik allemaal heb gedaan?

Partner

Ellen Masselink

Ik woon in Veenendaal in een jaren 30 huis en op steenworp afstand van Brouwerspoort. Een binnenstedelijke transformatie waar ik als gemeenteambtenaar met hart en ziel samen met enthousiaste experts en collega’s het fundament voor heb mogen leggen.  Het nadert de afronding en ik word er steeds trotser op.  Het leeft en bruist en dat was precies wat we destijds voor ogen hadden. Recent heb ik samen met mijn partner mijn huis verbouwd zodat het ook een ruim thuis is voor het gezin van mijn partner. Een leuk en leerzaam proces als het over bouwen gaat! Met mijn bestuurskundige en veranderkundige achtergrond heb ik altijd gewerkt in het ruimtelijk domein aan publiek private samenwerkingen. Weten wat ik allemaal heb gedaan?

Nothing will work unless you do

Maya Angelou